Lær at spille guitar trin for trin

Denne vejledning har til formål at introducere begyndere (ikke erfarne spillere) til de akustiske guitarer og deres lyde. Det vil introducere det grundlæggende i de forskellige stummende stilarter og give nogle tips om, hvordan man spiller dem, samt give tips om tuning, tuning dias og plukning.

Nogle mennesker befinder sig fast i en rille. De ser ikke ud til at få tingene i gang.

På dette kursus lærer du, hvordan du spiller guitar trin for trin ved hjælp af den interaktive GuitarTutor -applikation, en tilpasset version af Guitar TAB -softwaren fra Northeastern University. Denne applikation indeholder en lektionsfil, der afspiller hver af de 12 lektioner og derefter giver dig mulighed for at spille sammen med den, mens du lytter til musik. Du lærer, hvordan du:

På dette kursus lærer du de grundlæggende trin i at spille guitar. Du vil forbedre dine spillefærdigheder ved at øve øvelser med din egen unikke stil.

Dette kursus er beregnet til begyndere, der ønsker at lære at spille guitar trin for trin. Øvelserne er designet til at hjælpe dig med at skabe den unikke lyd, du ønsker på din guitar. Ved at øve disse øvelser kan du begynde at opbygge et repertoire af sange, der passer til din unikke stil og dermed skabe din egen signaturlyd.

Lær at spille guitar for et lille barn

Barnet har lige lært at spille et par akkorder, og forældrene er nervøse for udsigten til, at han spiller offentligt. Hvad skal de gøre?

Musik har en enorm indflydelse på et barns oplevelse. Den måde, de lærer musik og udtrykker sig på, er mindst lige så vigtig som deres evne til at spille instrumentet. På dette websted vil vi dele vores yndlingsmåder til at lære børn at spille guitar.

Vi har skabt en interaktiv Del en idévideo om, hvordan børn med autisme også kan nyde musik og spille guitar ligesom alle andre børn. Du kan se den på 4 forskellige sprog: engelsk, tysk, fransk og spansk.

Evnen til at spille et musikinstrument er en færdighed, der er meget vigtig for et barn. Især hvis de skal lære de rigtige akkorder og synge melodi.

Gratis tutorials i guitar

Ideen er at lære guitaren ‘back to basics’ ved hjælp af enkle, dagligdags lyde. Du kan lære at spille enhver akkord eller skala, du kan lide, ved blot at spille noterne på din guitar. Fokus for denne vejledning er på tuning og afspilning af akkorder, der starter med åbne akkorder (EABCDE) og derefter går videre til mere komplekse fremskridt (f.eks. 6. akkorder).

Hvis du vil spille countryblues, så er den traditionelle tilgang ikke den bedste vej at gå. Traditionelle guitarer kræver meget øvelse og læring. Dette er fordi du skal lære alle tre grundlæggende dele (stærkt vægtet på nakken).

For at skabe god musik er det vigtigt at kende dine instrumenter. Så her er nogle guitarundervisning for begyndere, der hjælper dig med at få følelsen af at spille instrumentet på ingen tid.